[Poland]Urz?dzenie do gor?cej czekolady
Maszyna do czekolady zosta?a zaprojektowana do podgrzewania i mieszania ró?nego rodzaju napojów (herbata, kawa, mleko, grzane wino, etc.) ale w szczególno?ci do czekolady.
Maszyna do czekolady u?ywa systemu grzewczego "bain-marie" w specjalny sposób zapewniaj?c perfekcyjne wykonanie jej g?adko?ci i g?sto?ci bez mo?liwo?ci przypalenia. Maszyna poprzez "bain-marie" ?atwo i bez wysi?ku podgrzewa czekolad? i daje ?wietne rezultaty w bardzo krótkim czasie
G?ówne zalety systemu "bain-marie":
- podgrzewa nie dopuszczaj?c do przypalania produktu,
- stale poruszaj?ce si? mieszad?o zachowuje odpowiedni? g?sto?? i g?adko?? produktu (bez bry?ek),
- posiada termostat automatycznie utrzymuj?cy odpowiedni? temperatur? na ka?dym etapie produkcji,
- posiada zawór, który jest absolutnie "niezapychalny",
- zbiornik o poj. 5 l jest wykonany ze stali nierdzewnej, zapewniaj?c jego d?ug? i bezawaryjn? eksploatacj?.
Additional information:
Model/Article number: | MINILUX |
Price: | Ask for price |
Price Terms: | telefon |
Category: Hotels Restaurants Catering -> Catering equipment
Tanake S.A.
|
Street: | Pu?awska 426 |
City: | Warszawa |
Postal code: | 02-884 |
Region: | Mazovia |
Country: | Poland |
Phone: | +48 22 336 91 63 |
Fax: | +48 22 336 90 09 |
|
|
Contact person |
Name and Surname: | Kinga Szume?da |
Phone: | +48 22 336 91 63 |
|